Fönsterputs i Norrtälje

Välkommen till renafönster.se! Vi erbjuder fönsterputs i Norrtälje till både företag och privatpersoner. Vi putsar fönster i alla typer av fastigheter – radhus, villor, lägenheter och kontorslokaler. Du kan beställa en enskild putsning eller ett återkommande abonnemang.

Oavsett hur dina förutsättningar ser ut och vilka behov du eller ditt företag har så kan vi göra jobbet.

Intresserad av fönsterputs i Norrtälje? Du kan beställa antingen via telefon eller via e-post. Våra priser är mycket förmånliga och vi har nöjd kund-garanti på våra arbeten.

Traditionell fönsterputs som får det att skina

Vi hjälper privatpersoner och företag i Norrtälje med närområde med fönsterputs. När vi utför traditionell fönsterputs arbetar vi i de flesta fall inifrån kundens fastighet med klassiska fönsterputsverktyg som tvättpäls och skviss.

När vi utför fönsterputs ser vi alltid till att störa så lite som möjligt. Vi tar alltid största möjliga hänsyn till de boende och de verksamheter som utförs i lokalerna. Ni kan dessutom lita på att vi kommer att uppnå ett perfekt resultat – rena, fräscha fönster som släpper in ljuset och ordentligt avtorkade karmar och fönsterbrädor.

Prisvärt abonnemang för fönsterputs i Norrtälje

Anlitar du oss för fönsterputs så kan det handla om ett enskilt tillfälle – men vill du att dina fönster ska hålla en genomgående grad av renhet så kan du även anlita oss för fönsterputs på schema. Vi lägger upp schemat efter den grad av nedsmutsning och krav på renhet som finns. Handlar det om en affärslokal mitt inne i stan så kan behovet vara större än hos en privatperson på landsbygden. Oavsett vilka behov du har så kan vi lägga upp ett schema för fönsterputs i Norrtälje som passar just dig.

Vi nöjer oss inte med att ge våra kunder rena fönster. Miljön är alltid viktig för oss – våra uppdrag ska alltid utföras på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Givetvis vill vi skydda naturen från farliga ämnen, men även våra alla anställdas arbetsmiljö och din boendemiljö. Därför använder vi oss av kemikaliefria rengöringsmedel och kör alltid elbil till våra uppdrag. Anlitar du oss för fönsterputs så får du renare fönster samtidigt som du medverkar till en renare miljö.

Erfarna fönsterputsare i Norrtälje

Vårt team av fönsterputsare har arbetat tillsammans länge och är därför ett väl sammansvetsat team. Vi arbetar alltid hårt för att utföra varje uppdrag till full belåtenhet och bemöter alla våra kunder med samma respekt och vänlighet. Denna service och detta bemötande av såväl stora som små kunder har gett oss många trogna kunder som återkommer för fönsterputs i Norrtälje och andra delar av landet.

Nöjda kunder ger oss tillväxt

Vi tror på fortsatt tillväxt genom att skaffa oss allt fler nöjda kunder som sprider budskapet. Vi har gott om goda rekommendationer på både Google och reco.se (rekommenderat företag fyra år i rad!) och tackar våra trogna kunder för de positiva betygen. Ni ska veta att ni är uppskattade och det är ett nöje att utföra fönsterputs åt er!

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs