Fönsterputs i Löddeköpinge

Vi hjälper dig med fönsterputs i Löddeköpinge! Vare sig du är privatperson, fastighetsägare, företagare eller representant för en bostadsrättsförening så lönar det sig att ta kontakt med oss. Vi är en etablerad fönsterputsfirma som putsat fönster längs hela den skånska västkusten i snart tjugo år, och vi har många trogna kunder i Löddeköpinge med omnejd. Hos oss får du alltid ett trevligt bemötande och en professionellt utförd tjänst när du behöver hjälp med fönsterputs i Löddeköpinge.

Vi kan utföra fönsterputs vid enstaka tillfällen på begäran, men vi erbjuder även regelbunden fönsterputs enligt ett överenskommet schema. Vi putsar fönster i lägenheter, i villor, på kontor, i trapphus – kort sagt överallt där det finns fönster eller större glaspartier som behöver rengöras. Vi använder oss av miljövänliga produkter och tekniker och kommer åt där andra fönsterputsare går bet. Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med fönsterputs i Löddeköpinge!

Effektiv putsning av svåråtkomliga fönster

De flesta fönster vi putsar sitter bekvämt till i bostäder, lokaler och kontor, och att putsa dessa sker oftast inifrån med hjälp av tvättpäls och fönsterskrapa. Men vi kan även utföra fönsterputs på väldigt svåråtkomliga ytor, som till exempel glastak eller fönster som sitter högt upp och där man inte kan putsa inifrån.

Med hjälp av putssystemet Rent Vatten kan vi ofta komma åt fönstren från marken med hjälp av teleskopskaft, men vi använder oss även av lift vid behov och ibland till och med så kallad rope access, där vi firar oss ner från taket med rep i selar.

Rekommenderat företag fyra år i rad

Vi är ett hårt arbetande team av fönsterputsare som jobbat tillsammans länge. Vi sätter en ära i att göra allt för våra kunder och att bemöta alla med samma respekt och vänlighet som vi själva vill bli bemötta. Detta, i kombination med att vi gör ett bra jobb, har gett oss många trogna kunder genom åren, både i Löddeköpinge och övriga Skåne.

Vi får även många fina omdömen på till exemple Google och på jämförelsesajten Reco.se, där vi nu blivit rekommenderat företag fyra år i rad. Vi tror på att växa genom att göra våra kunder så nöjda att de rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta, och vi tackar naturligtvis så mycket för de fina betygen!

Hjälp utifrån dina behov

Vi kan hjälpa dig med fönsterputs i Löddeköpinge, på det sätt som passar dig bäst. Många av våra kunder anlitar oss för återkommande fönsterputs på schema, vilket innebär att vi tar ansvar för att dina fönster hålls rena och fina året om. Vi putsar då fönstren regelbundet utifrån väder, årstid och vilken grad av renhet du vill ha på fönstren.

Men vi kan naturligtvis också hjälpa dig vid enstaka tillfällen, till exempel i samband med en storstädning eller flyttstädning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med fönsterputs i Löddeköpinge!

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs