Fönsterputs i Malmö

Vi tillhandahåller fönsterputs i Malmö med omnejd. Vi har fönsterputsare med mycket hög kunskap inom fönsterputsning i Malmö. Med deras kunskap inom fönsterputs kan vi erbjuda er ett resultat med skinande rena fönster. Vi erbjuder våra tjänster för både privatpersoner och företag, med andra ord är alla välkomna till oss för att få hjälp med fönsterputs i Malmö. Är ni intresserade av hjälp med putsning av fönster så hör av er till oss redan idag. Vi hjälper er gärna!

Fönsterputsning är en viktig del vid underhållning av fastigheter. Att regelbundet ha god fönsterputs höjer standarden på arbetsmiljön och ger möjlighet till fina vyer och utsikter. Att putsa fönster kan innebära jobb i svåra miljöer. Våra fönsterputsare är vana vid alla sorters miljöer som fönsterputsning innebär och genom det kan vi erbjuda er en mycket god fönsterputsning oavsett miljö.

Allt inom fönsterputs i Malmö

Att ta hjälp med professionell fönsterputs gör att man slipper ha dåligt samvete över smutsiga fönster. Många tycker det är tråkigt och också krångligt att putsa fönster och man skjuter gärna upp jobbet igen och igen. Resultatet blir att fönstren bara rengörs när de blivit så smutsiga att man knappt kan se ut, vilket kanske är en gång per år eller ännu mer sällan.

Fönster måste dock putsas oftare än så för att hålla sig rena och fina, och då kan vi hjälpa till. Vi har många privatkunder i Malmö, som vi hjälper med fönsterputs i villor, lägenheter och fritidshus. Men vi utför också fönsterputs åt bostadsrättsföreningar, åt fastighetsägare och på kontor. Vi putsar såväl fönster som glastak och andra större glaspartier, och vi kommer åt överallt. För oss är inget omöjligt när det kommer till fönsterputs!

Ett erfaret företag

Rena Fönster grundades redan 2001, och sedan dess har vi hjälpt tusentals kunder med fönsterputs, från Malmö i söder och upp till Båstad i norr. VI har många trogna kunder längs hela den skånska västkusten, som vi hjälper vid enstaka uppdrag eller med regelbunden fönsterputs.

Vi är ett sammansvetsat gäng fönsterputsare som sätter en ära i att erbjuda våra kunder en komplett service med ett gott bemötande, från första kontakten till utfört uppdrag. Detta, i kombination med att vi alltid ser till att kunden blir nöjd med fönsterputsningen, gör att vi kunnat växa som företag. Idag är vi en av de ledande fönsterputsarfirmorna i Skåne, och har nu blivit rekommenderat företag på Reco.se fyra år i rad.

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med fönsterputs i Malmö så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi lämnar gärna prisförslag på enstaka putsuppdrag eller regelbunden fönsterputs året om. Vi ser fram emot att höra av dig!

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs