Fönsterputs i Båstad

När du behöver hjälp med fönsterputs i Båstad är det till oss på Rena Fönster du ska höra av dig! Hos oss får du alltid ett gott bemötande och en professionellt utförd fönsterputs, oavsett om du är en privatperson som vill ha hjälp med fönstren i lägenheten eller en fastighetsägare som behöver hjälp med samtliga fönster i en kontorsfastighet. Våra fönsterputsare har lång erfarenhet av fönsterputs i Båstad och de flesta andra orter i nordvästra Skåne och anpassar alltid fönsterputsningen efter de unika förutsättningar som gäller hos dig.

När du anlitar oss får du ett företag som ger allt för att våra kunder ska bli nöjda. Det gäller såväl resultatet av vårt arbete som det bemötande du får. Vi bemöter våra kunder som vi själva vill bli bemötta, med vänlighet och respekt, och det oavsett om jobbet du vill ha utfört är stort eller litet. Kontakta oss idag för ett prisförslag på fönsterputs i Båstad!

Vi är specialister på att putsa fönster

Vi utför en enda tjänst, och det är fönsterputs. Det är det vi är experter på, och det är där vi kan utlova ett perfekt utfört arbete varje gång du anlitar oss. Tillsammans har våra fönsterputsare mer än hundra års erfarenhet av att putsa fönster på såväl moderna kontorsbyggnader som på äldre byggnader med kulturhistoriskt värde. Varje hus har sin speciella uppsättning fönster, med ställningstaganden som måste göras kring vilka produkter och tekniker som ska användas, och vi vet hur vi ska gå tillväga när du anlitar oss för att putsa dina fönster i Båstad.

Fönsterputs på schema

Vi putsar fönster i hela västra Skåne, från Båstad i norr till Malmö i söder. Vi har många återkommande kunder, både företag och privatpersoner. Många av våra kunder har abonnemang på fönsterputs, vilket innebär att de helt enkelt lämnar över ansvaret för at fönstren ska hållas rena till oss. Vi gör en avvägning av hur ofta fönstren behöver putsas och kontakta dig när det är dags för fönsterputs. Du behöver aldrig mer ha dåligt samvete över smutsiga fönsterrutor!

Miljövänlig fönsterputs i Båstad

Sm etablerat företag vill vi så klart ta vårt miljöansvar. Miljön är viktig för oss och vi vet att den är viktig för våra kunder. Genom att i möjligaste mån alltid använda oss av kemikaliefria rengöringsmedel så håller vi vår miljöpåverkan nere när vi utför fönsterputs. Samtidigt blir år arbetsmiljö och din boendemiljö också bättre.

Vi kör mycket bil när vi jobbar, något som är nödvändigt när man utför uppdrag över hela nordvästra Skåne. Därför har vi sedan några år påbörjat arbetet med att uppdatera vår fordonsflotta till eldrivna fordon. Idag är de flesta av våra tjänstebilar elbilar, och övriga drivs med biogas.

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs