Fönsterputs i Landskrona

Vi jobbar med fönsterputs i Landskrona och vi hjälper gärna er när just ni söker fönsterputsning i Landskrona. Vi har många duktiga fönsterputsare som hjälper er med att nå ett perfekt resultat med er fönsterputs i Landskrona. Med långa erfarenheter kan vi hjälpa er att så att er fönsterputsning i Landskrona blir perfekt. Ett perfekt resultat är viktigt för oss för att nå nöjda kunder. Med kunskap och engagemang levererar våra fönsterputsare en perfekt fönsterputsning i Landskrona. Vi hjälper både företag och privatpersoner.

Landskrona, staden mellan Helsingborg och Malmö vid det vackra vattennära läget! Vi har sedan 2001 arbetat med fönsterputs i bland annat i Landskrona och vi är ett gäng fönsterputsare med stor erfarenhet av fönsterputs. Låt oss hjälpa dig med er fönsterputsning i Landskrona, vi ger dig garanterat Rena Fönster och den sinnesfrid som det ger med god fönsterputs. Är ni intresserade av fönsterputs i Landskrona så kontakta oss redan idag så hjälper vi er!

Höga krav på fönsterputs i Landskrona

Landskrona kallas ju av sina invånare ibland kärleksfullt för “staden i vinden”, och i likhet med andra orter på den skånska nordvästkusten så är husen i Landskrona stundtals utsatta för ganska hårt väder med blåst och regn. Detta gör förstås att det krävs lite extra omsorg om fasader och fönster här. Där man i områden med något mildare väder kanske klarar sig med fönsterputs ett par gånger om året så krävs det mer arbete för att hålla fönstren rena och fina året om i Landskrona.

Då kan ett abonnemang på fönsterputs från Rena Fönster vara den perfekta lösningen. Vi erbjuder regelbunden fönsterputs utifrån ett gemensamt upprättat schema och dina krav på renhetsgrad. Fönsterputsning kan utföras året runt och är egentligen inte väderberoende, men om det regnar kraftigt eller är mer än femton minusgrader så är det bättre att putsa fönstren en annan dag. När vi utför fönsterputs regelbundet åt dig så meddelar vi dig alltid i god tid innan vi kommer och putsar dina fönster, och vi ser givetvis alltid till att putsningen utförs när det passar dig. Själv behöver du aldrig fundera över fönsterputsningen eller ha dåligt samvete över smutsiga fönster. Vi håller dem rena!</p

Ett sammansvetsat gäng

Vi som jobbar på Rena Fönster har tillsammans över hundra års erfarenhet av fönsterputsning och har putsat tusentals fönster genom åren, i Landskrona och övriga Skåne från Båstad och ända ner till Malmö. Vi är ett väl inarbetat gäng som känner varandra utantill och jobbar bra och effektivt ihop.>/p>

Det är viktigt att trivas på jobbet, och för att göra det så har vi några ledord vi jobbar efter. Vi ska:

  • alltid försöka prestera bättre idag än igår
  • alltid leverera det kunden behöver i rätt tid och med rätt kvalitet
  • alltid bemöta kunder och andra människor som vi själva vill bli bemötta

Det är genom ett gott bemötande och ett väl utfört arbete som man får och behåller kunder, det gäller för såväl fönsterputsning som för andra branscher.

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs