Fönsterputs i Mölle

Välkommen att kontakta oss på Rena Fönster när du behöver hjälp med fönsterputs i Mölle! Vi har lång erfarenhet av fönsterputs i Mölle och övriga Skåne, och vi kan hjälpa dig vare sig du behöver hjälp med putsning av fönster som privatperson, fastighetsägare eller som representant för en bostadsrättsförening. Hos oss får du ett gott bemötande från första kontakt till utfört arbete, och vi garanterar att du får en fönsterputsning som du blir nöjd med.

Vi är en väletablerad firma som hjälpt kunder i hela Skåne med att putsa fönster sedan starten 2001. Idag är vi ett erfaret och väl sammanhållet gäng som mellan oss har mer än hundra års erfarenhet av att putsa fönster. Vi är måna om att utföra en effektiv men samtidigt skonsam fönsterputs som gör dina fönster rena utan att slita på kringliggande material, och dina fönster håller sig rena länge efter att vi putsat dem. Dina fönster är i trygga händer när du anlitar oss för fönsterputs i Mölle!

Varierad bebyggelse i Mölle

Mölle har tack vare sin långa historia en varierad bebyggelse som domineras av sekelskiftesbyggnader, men även har flera inslag av äldre byggnader och naturligtvis också modernare villor och flerfamiljshus. Dessa olika typer av byggnader ställer också olika krav på den som putsar fönster. Som fönsterputsare gäller det ha koll på vilka tekniker och produkter som passar bäst, och här får dina fönster en trygg behandling när du anlitar oss för putsningen.

Vi anpassar alltid vårt arbete efter de unika förutsättningar som gäller för ditt hus, lägenhet eller lokal, och ser till att ge fönstren en behandling som gör dem rena och samtidigt är så skonsam som möjligt för de omgivande materialen. Vi försöker alltid så långt det är möjligt att putsa fönstren på ett så miljövänligt sätt som möjligt utan kemikalier, något som så klart också är bättre för din boendemiljö och även för oss som utför fönsterputsningen.

En pålitlig fönsterputsfirma

Vi på Rena Fönster AB är ett erfaret gäng som jobbat tillsammans i snart tjugo år, och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd när vi putsar dina fönster. Genom åren har vi skaffat oss många trogna kunder i hela Skåne, som vi hjälper då och då vid storstädningar, eller på regelbunden basis enligt ett rullande schema.

Vi utgår alltid från dig och dina önskemål när vi utför din fönsterputs, och du kan anlita oss även för uppdrag där andra fönsterputsare gått bet, som till exempel på svåråtkomliga glastak och andra glaspartier. Vi har tillgång till lift och är dessutom utbildade för att putsa fönster med hjälp av rep och sele. För oss är inget uppdrag för svårt när det kommer till fönsterputsning. Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller vill boka tid för en fönsterputs i Mölle!

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs