Fönsterputs Täby

Få saker ger en lika god effekt som en fönsterputs. Genom att putsa fönstren skapas ett helt nytt ljusinsläpp och bostaden känns direkt fräschare och mer inbjudande. Anlita oss för en fönsterputs i Täby för ett förstklassigt resultat – till rimligt pris. 

Vi har lång vana av fönsterputs och vi vänder oss både till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er. Alla dessa har olika behov. Vissa privatpersoner vill ha en punktinsats och få en fönsterputs utförd i samband med vår- eller höststädning. Företag och butiksinnehavare har ofta ett större behov av regelbunden fönsterputs i Täby. 

Det senare innebär att man kan lösa ett abonnemang hos oss där vi schemalägger en fönsterputs utifrån just dina behov. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina önskemål och krav. 

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men givetvis kan du även ringa eller maila. Vi återkopplar så snart som möjligt. Välkommen! 

Fönsterputs i Täby av högsta kvalitet

Då det handlar om fönsterputs finns inga genvägar. Det handlar om ett hårt, noggrant och grundligt arbete där rätt verktyg och rätt erfarenhet är avgörande. Samtliga inom vår personalstyrka har gedigen kunskap om fönsterputs och en lång erfarenhet av att putsa fönster hos både privatpersoner – oavsett bostadstyp – och fastighetsägare. 

Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vi sätter dessutom en ära i att göra jobbet på ett miljövänligt sätt där naturen inte tar skada. Vi har stor kapacitet och kan ta oss an både större uppdrag och mindre sådana. Dina behov står alltid i centrum när du anlitar oss. Efter avslutat uppdrag så sker alltid en återkoppling där du får ge oss feedback och där vi, baserat på denna, kan utvecklas ytterligare. Det finns alltid saker som kan förbättras – vi är aldrig nöjda! 

Trogna kunder ger fina referenser

Vi fokuserar alltid på att genomföra perfekta jobb till rimliga priser och där varje kund står i centrum. Vår servicenivå ska alltid vara det där lilla extra. Det skapar nöjda kunder och det ger i sin tur ringar på vattnet. En perfekt genomförd fönsterputs i Täby innebär en god möjlighet att vi rekommenderas vidare. Genom detta sätt att arbeta har vi byggt upp en stor referensbas och det är vi stolta över. 

Varje referens är frukten av ett hårt, medvetet arbete och vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa om du vill veta mer om hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig om du väljer oss för en fönsterputs i Täby. Givetvis är förhoppningen att även du i framtiden står redo att rekommendera oss vidare till andra. Välkommen till Rena Fönster – experten på fönsterputs i Täby!

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs