Fönsterputs i Lomma

Kontakta oss när du vill ha hjälp med fönsterputs i Lomma! Genom att anlita experter på fönsterputsning får du dina fönster rena och fina på ett effektivt och miljövänligt sätt. Vi utför både enstaka putsningar men kan även erbjuda abonnemang på fönsterputsning i Lomma. Då tar vi hela ansvaret för att dina fönster hålls rena och fina året om, något som inte bara ser trevligt ut utan också är bra för fönstrens hållbarhet.

Vi har hjälpt privatpersoner och företag i Lomma och hela västra Skåne med fönsterputs sedan starten 2001. Idag är vi ett sammansvetsat team av professionella fönsterputsare som tillsammans har över hundra års erfarenhet av att putsa fönster. Oavsett när ditt hus är byggt och vad fönstren har för kringliggande material så vet vi hur det ska rengöras på bästa sätt. Varmt välkommen att kontakta oss för ett prisförslag när du behöver hjälp med fönsterputsning i Lomma. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Skonsam fönsterputs i Lomma

Lomma ligget vackert vid Lommabukten och blickar ut över Öresund och ljusen från Malmöområdet. Många som flyttar hit gör det just för vyernas skull. Men läget nära havet gör också att det stundtals kan vara rejält blåsigt och regnigt, något som inte minst sätter spår på fönstren. Den som vill ha rena och fina fönster året om får finna sig i att putsa fönstren ganska ofta, och det är lätt hänt att man skjuter arbetet framför sig ganska många gåner innan man kommer till skott.

Genom att lägga över fönsterputsningen på en professionell firma så slipper du tänka på fönsterputsningen över huvud taget, och kan i stället glädja dig åt rena, fräscha fönster och en obehindrad utsikt från dina fönster. Dessutom säkerställer du att dina fönster tas om hand på ett skonsamt sätt, med miljövänliga produkter och tekniker.

Vi kommer åt överallt

Vi kan putsa alla typer av fönster, glastak och andra typer av glaspartier, hur oåtkomligt de än sitter. VI använder oss av fönsterputssystemet Rent Vatten och kan tvätta högt sittande fönster och glastak från marken med hjälp av teleskopiska stänger, på ett helt miljövänligt sätt utan kemikalier. Det gör att du kan anlita oss för att till exempel tvätta större glaspartier på kontorsbyggnader och liknande där man annars hade behövt en kranbil, något som innebär betydligt mindre besvär och dessutom ett lägre pris på fönsterputsningen.

Beställ ett abonnemang på fönsterputs i Lomma

Gör som många av våra andra kunder i Lomma och beställ ett abonnemang på fönsterputs i Lomma. Vi kommer hem till dig och putsar dina fönster när det behövs, och vi tar ansvaret för att dina fönster alltid hålls rena och fina. Du betalar ett fast månadspris och är inte bunden till någonting, utan kan när du vill avsluta abonnemanget. Kontakta oss idag för ett prisförslag på regelbunden fönsterputs i Lomma!

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs