Fönsterputs i Lund

Fantastiska Lund är en stad med omnejd där vi erbjuder fönsterputsning med perfekta resultat. Vi har kunniga fönsterputsare med erfarenhet från fönsterputsning i Lund. Deras goda kunskaper är grunden för att vi kan leverera fönsterputsning med bästa resultat. Vi har många återkommande kunder där vi regelbundet sköter deras fönsterputsning. Vi erbjuder er med andra ord en smidigt och problemfri lösning för att era fönster alltid ska vara rena och fina. Är ni intresserade av fönsterputsare så hjälper vi er gärna. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er med er fönsterputs!

Vi har fönsterputs för både företag och privatpersoner i Lund. Detta gör att alla är välkomna till oss för hjälp med fönsterputsning. Våra fönsterputsare hjälper er gärna med alla sorters av uppdrag inom fönsterputs. Genom att jobba med erfarna fönsterputsare når vi ett perfekt resultat med skinande rena fönster. Rena fönster är en viktigt del i skötseln av fastigheter då det ger möjlighet till fina utsikter och vyer. Välkommen till oss när ni söker fönsterputs!

Erfarna fönsterputsare med hjärtat i Skåne

Som företag har vi på Rena Fönster snart tjugo års erfarenhet av fönsterputs i Lund och på många andra orter i västra Skåne. Men slår man samman den yrkeserfarenhet som finns hos fönsterputsarna i vårt team så kommer vi upp i mer än hundra år, så vi har med andra ord tyngd bakom orden när vi säger att vi är experter på fönsterputs. Vi utgår från Påarp utanför Helsingborg men hjälper privatpersoner och företag i både Lund och Malmö och hela vägen upp till Båstad med omnejd.

Vi är ett väletablerat och sammansvetsat team som hela tiden hjälper varandra att bli bättre, tillsammans värna en god attityd till arbete och kunder och till att hela tiden hålla högsta kvalitet utan att ta några genvägar. När du beställer en fönsterputsning av oss så vill vi att du ska känna dig trygg med att du får en kvalitativt utförd tjänst till ett bra pris. Det är vårt löfte till dig som kund.

Varsam fönsterputs i Lund

Lund är en unik stad på många sätt. Inte minst genom att här finns en betydligt större del historiska byggnader med många hundratals år på nacken, framför allt i de centrala delarna av staden och runt universitetet.

Vi har den kompetens och erfarenhet för att ta hand om de känsliga fönster och andra glaspartier som ofta sitter på dessa byggnader. Särskild vikt måste till exempel läggas vid omgivande material när man putsar fönster på äldre fasader. Vi använder oss alltid av kemikaliefria, skonsamma metoder för fönsterputs, och har den kunskap och erfarenhet som behövs för att utföra fönsterputs även på mycket känsliga historiska byggnader.

Självklart har vi också stor erfarenhet av fönsterputs på modernare hus – villor såväl som flerbostadshus och kontorsbyggnader – som ju trots allt utgör större delen av det moderna Lund. Kontakta oss idag om du behöver hjälp med fönsterputs i Lund så återkommer vi till dig med ett kostnadsförslag inom kort!

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs