Att tänka på

Tänk på detta inför professionell fönsterputsning

  • Om Ni förbereder för fönsterputsaren genom att ta ner gardiner, plocka undan i fönsterbänk och framför fönster så gör Ni det enklare för oss att göra en snygg fönsterputsning.
  • Vi hanterar inte kontanter mer än i undantagsfall. Ni får en faktura via e-post som Ni sedan betalar in till vårt Plusgiro 59 32 22-3. Privatpersoner som har rätt till RUT-avdrag får en faktura där beloppet för halva arbetskostnaden redan är avdraget. I vissa fall kan du betala din fönsterputs med Visa, MasterCard, AmericanExpress eller DinersClub.
  • Berätta gärna för oss om Ni vet att vi behöver ta med oss någon speciell utrustning för att kunna putsa era fönster, till exempel en stege.
  • Det finns dåligt väder för fönsterputsning. Om det är mycket kallt fryser vattnet och då blir resultatet lidande. Öppnas Era fönster inåt kan vi putsa fönster i temperaturer ner till minus 15 grader. Blåst är ett annat problem vid fönsterputsning. Det kan ge skador på person och fastighet. Fönsterputsaren hör av sig till kunden om det finns anledning att ställa in arbetet.
  • Om Era fönster är i mycket dåligt skick eller glaset har sprickor tar vi inte ansvar för skador som kan komma om man öppnar och putsar dem.
  • TIPS! Grilla aldrig i närheten av era fönster. Röken från grillen innehåller os som lätt fastnar på glaset men som är svårt att ta bort även för en erfaren fönsterputsare.

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs