Fönsterputs Åkersberga

Är du i behov av professionell fönsterputs i Åkersberga? Rena Fönster har lång vana av fönsterputs och vi åtar oss uppdrag från både privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er och företag. 

Vi skapar skräddarsydda lösningar där du som kund själv kan utforma din fönsterputs utifrån dina egna krav, önskemål och behov. Vilket konkret kan innebär att du vill ha hjälp vid ett enskilt tillfälle – eller där du återkommande vill ha dina fönster putsade med regelbunden intervall. Vid det senare är vårt abonnemang en prisvärd och trygg lösning där vi tillsammans lägger upp ett schema som passar dig. 

Rena Fönster är experter på fönsterputs och vi ser fram emot att höra hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men du kan givetvis både ringa och maila oss. Vi garanterar snabb återkoppling. Välkommen! 

Professionell fönsterputs i Åkersberga 

Finns det något hushållsarbete som ger samma effekt som en fönsterputs? Genom att rengöra fönstren så får hela bostaden en helt annan lyster. Den känns ljusare, den känns fräschare och den får ett helt annat ljusinsläpp. Samma sak gäller för kontor, för butiker och för exempelvis fastigheter. 

Det svåra handlar om att putsa fönstren i fråga. En fönsterputs är krävande sett till att det är svårt att lyckas. Inte sällan så kan man se vita ränder över glaset och genom detta kan fönstren se smutsigare ut efter putsningen än innan densamma. Att det i vissa fall dessutom kan handla om ett riskfyllt arbete gör det ännu lite mer komplicerat. 

Genom att anlita oss för en fönsterputs i Åkersberga så garanteras du ett perfekt resultat. Samtliga anställda hos oss har lång vana och gedigen erfarenhet av fönsterputs och vi har kapacitet att ta oss an både mindre projekt hemma hos privatpersoner och större sådana hos exempelvis företag eller fastighetsägare. Vi arbetar noggrant och med traditionella verktyg – tvättpäls och skviss, exempelvis – och det borgar för ett skinande resultat. 

Teckna ett abonnemang – ständigt rena fönster

Du kan anlita oss för en fönsterputs i Åkersberga vid ett enskilt tillfälle – exempelvis i samband med vårstädningen. Det går även att anlita oss för mer regelbunden och schemalagd förnsterputs. Vårt abonnemang är populärt hos både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Hur ser dina behov ut? Vi går alltid igenom dessa innan och gör naturligtvis skillnad på om exempelvis du har din bostad centralt eller mer avsides. 

Behovet av fönsterputs ser alltid olika ut beroende på hur nedsmutsningen ser ut i området. Skillnad ska också göras om det handlar om fönsterputs i exempelvis butiker och affärslokaler där mer frekvent putsning ger bättre möjligheter till sälj. Av den enkla anledningen att rena fönster skapar en mer inbjudande miljö.

Gott om referenser att kontakta

Vår verksamhet bygger på nöjda kunder. Ju fler sådana vi har, desto större chans är det att vi rekommenderas vidare till andra. Varje arbete ger oss en möjlighet till nya kunder och vi tar oss därför an varje uppdrag med största noggrannhet. Vill du veta mer om hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av alla våra referenser. Vi hoppas givetvis att även du blir en sådan i framtiden. Välkommen till Rena Fönster! 

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs