Fönsterputs i Sollentuna

Rena fönster utför fönsterputs i Sollentuna för såväl företag och privatpersoner. Oavsett om du beställer en enskild putsning eller ett abonnemang så kan vi få dina fönster att bli riktigt rena. Vi putsar fönster i radhus, villor, lägenheter och kontorslokaler – våra fönsterputsare är kunniga och erfarna och kommer göra jobbet oavsett vilka förutsättningar som finns i dina lokaler. 

Är du i behov av fönsterputs i Sollentuna? Du är välkommen att beställa via telefon eller e-post. Vi har förmånliga priset och erbjuder nöjd kund-garanti för alla våra tjänster!

Fönsterputs som släpper in ljuset i ditt hem

När du anlitar oss för fönsterputs i Sollentuna kan du vara säker på att vi utför arbetet på bästa sätt. Våra medarbetare är proffsiga och tar alltid arbetet på största allvar. Du kommer inte att bli missnöjd med bemötandet från våra servicemedvetna fönsterputsare – och definitivt inte med resultatet. Alla dina fönster kommer att bli skinande rena, och vi torkar dessutom även av karmar och fönsterbleck för att skapa ett riktigt gott intryck. Genom hårt och arbete och god serviceanda har vi skaffat oss många nöjda kunder i Sollentuna med omnejd. Vi ställer aldrig in ett bokat arbete utan giltigt skäl. Som kund ska du alltid få vad du betalar för!

Traditionell fönsterputsning i Sollentuna

När vi putsar fönster arbetar vi de flesta fall inifrån huset med traditionella verktyg, exempelvis tvättpäls och skviss. Vi tar alltid hänsyn och försöker störa så lite som möjligt. Du kan alltid lita på att resultatet blir perfekt – dina fönster kommer att bli rena och fräscha och släppa in solljuset och ha väl avtorkade karmar och fönsterbrädor. 

Ett abonnemang ger dig riktigt rena fönster

Du kan anlita oss för fönsterputs vid ett enskilt tillfälle – men vill du att dina fönster ska vara riktigt rena hela tiden så rekommenderar vi att du knyter upp till dig ett fönsterputsabonnemang. Schemat lägger vi upp baserat på grad av nedsmutsning på aktuell plats samt dina krav på renhet. Nivåerna kan variera – handlar det om en affärslokal inne i stan så är du förmodligen högre krav på fönsterputsning jämfört med en villaägare i förorten. Men oavsett vilka behov du har så kan vi lägga upp ett abonnemang som passar dina behov och krav. 

Miljön alltid i fokus för oss

Även miljön är i fokus för oss. Våra uppdrag inom fönsterputsning ska alltid utföras på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Givetvis handlar det om att skydda naturen från farliga ämnen, men det handlar även om att skapa en bra arbetsmiljö för våra anställdas arbetsmiljö och – allra viktigast – våra kunders boendemiljö. Därför använder vi oss uteslutande av rengöringsmedel som är fria från kemikalier. Anlitar du oss för en fönsterputsning får du renare fönster och medverkar till en renare miljö på samma gång. 

Våra fönsterputsare har arbetat tillsammans under ett antal år och är ett väl fungerande team. Vi arbetar hårt varje dag för att varje uppdrag ska utföras till full belåtenhet. På detta sätt har vi skaffat oss en lång lista med nöjda och återkommande kunder. Vi har gott om bra rekommendationer och tackar våra kunder för alla positiva betyg. 

Ännu bättre pris med RUT-avdrag

Fönsterputsning är en av de tjänster du kan få RUT-avdrag för och det är definitivt värt att utnyttja. Då kan du för en väldigt billig peng bli av med en hushållssyssla som väldigt många skjuter upp i det längsta, med smutsiga fönster och tristare inomhusmiljö som följd. Men du behöver absolut inte ha dåligt samvete för att du lägger över jobbet på oss – vi gillar att putsa fönster! Och vi är riktigt bra på det.

Är du orolig för att det ska bli en massa pappersarbete och administration? Det är ingen fara, allt du behöver göra är att betala din del av kostnaden, resten av arbetet tar vi hand om.

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs