Fönsterputs i Ängelholm

Vår fönsterputs generera rena fönster. Fönsterputsning har vi hjälpt folk i Ängelholm med sedan 2001. Vi som arbetar som fönsterputsare på Rena Fönster Sverige AB tycker mycket om att arbeta med fönsterputs i hela nordvästra Skåne. I Ängelholm har vi utfört uppdrag för såväl kommunen som flertalet företag och privatpersoner. Anlita Rena Fönster Sverige AB för er fönsterputsning ni också! Vi hjälper er gärna med er fönsterputs!

Med vår långa erfarenhet inom fönsterputs i Ängelholm kan vi hjälpa er att nå ett utmärkt resultat vad det gäller fönsterputsning. Detta ger er en effektiv och ekonomisk lösning när det gäller fönsterputs. Vi har fönsterputsare med rätt kunskap för att klarar av alla olika sorters miljöer som fönsterputsning i Ängelholm kan innebära. Kontakta oss redan idag om ni söker fönsterputs och fönsterputsare i Ängelholm.

Erfaren och professionell fönsterputs

Frågar du runt bland privatpersoner och företagare i Ängelholm om de kan rekommendera en bra firma för fönsterputs så kommer du snart få höra vårt namn. Snart tjugo år av att leverera förstklassig fönsterputs gör att man får ett gott rykte även i ett relativt stort samhälle som Ängelholm. Vi lämnar aldrig någonting åt slumpen, utan har våra metoder för att se till att de fönster vi har i uppdrag att putsa får en varsam men effektiv behandling som lämnar dem skinande rena.

Självklart har vi ett starkt miljöfokus när vi utför fönsterputs och vi håller oss i den utsträckning det är möjligt till det miljövänliga rengöringssystemet Rent Vatten, som möjliggör kemikaliefri fönsterputsning via teleskopiska stänger som kan nå upp till 18 meters höjd. Med systemet kan vi utan problem putsa annars oåtkomliga fönster, glastak och andra större glaspartier nerifrån marken, dessutom på ett miljövänligt sätt. Vårt jobb för att minska vår miljöpåverkan avspeglar sig också i att vår fordonsflotta numera till största delen består av elbilar, ett förnyelsearbete som vi givetvis kommer att fortsätta med.

Vi putsar alla typer av fönster

Vi tar uppdrag åt både företag och privatpersoner. Det spelar ingen roll om du bor i en liten lägenhet, en stor villa eller har ett kontor på ett helt våningsplan i centrala Ängelholm.Vi putsar dina fönster enligt konstens alla regler oavsett och ser till att du får en tjänst som du blir hundra procent nöjd med.

Du kan anlita oss för en enstaka fönsterputsning någon gång per år, eller så kan du göra som många andra av våra kunder i Ängelholm och beställa ett abonnemang på fönsterputs. Med ett abonnemang på fönsterputs ser vi till att dina fönster alltid hålls skinande rena, och vi anpassar putsningen utefter väderleken och hur hård nedsmutsning som sker på fönstren. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vilka fördelar som finns med abonnemang på fönsterputsning och hur det går till.

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs