Fönsterputs i Skåne

Traditionell fönsterputs i Skåne

Det här är den vanligaste formen av arbete vi utför. VI hjälper kunder i hela västra Skåne med fönsterputs och använder oss av de klassiska fönsterputsarverktygen, tvättpäls och skviss. Detta utförs vanligen inifrån kundens fastighet. Vi är noga med att störa så lite som möjligt och försöker ta mesta möjliga hänsyn till den verksamhet som utförs i lokalerna där vi arbetar. Vi sätter en ära i att efterlämna ett snyggt resultat, inte bara på glaset utan även runt omkring. Vi torkar upp på karmar och fönsterbrädor efter oss.

Fönsterputs på schema

Vi kan även erbjuda abonnemang på fönsterputs i Skåne. Detta innebär att vi utför fönsterputsning efter ett schema baserat på den lokala nedsmutsningen och önskad renhetsgrad. Ni slipper tänka på att beställa fönsterputsning, vi ser till att ni alltid har Rena fönster. Om kunden önskar meddelar vi i god tid innan när vi kommer via epost eller telefonavisering.

Fönsterputs med Ultrarent Vatten

Ända sedan vi drog igång med fönsterputs i Skåne 2001 har vi använt denna teknik, som gör att vi med hjälp av teleskopskaft kan nå upp till fönster på 20 meters höjd. Under 2010 har vi återinvesterat i den senaste generationens utrustning. Det vatten vi använder har genomgått en bland annat en osmotisk rening och är helt fritt från kalk och mineraler. Det gör att det löser smuts och tar smutsen med sig när det rinner av. När vi sedan har sköljt ytan med nytt filtrerat vatten så självtorkar ytan och Era fönster blir rena. Detta är den mest miljövänliga sättet att putsa fönster på då vi kan utföra arbetet HELT UTAN KEMIKALIER.

Vi tar oftast med oss vatten som vi i förtid har filtrerat och på stora arbeten kopplar vi oss till kundens vatten för att fortsätta reningen. Reningsverken sitter normalt i våra bilar, men vi har även en lösning som vi kan använda där vi inte kan ta med oss bilen. Våra bilar där vi har dessa utrustningar är valda för dess låga utsläpp (el och biogas) och förbrukning och hela vår fordonsflotta är fossilfri. När Ultrarent Vatten används tar det längre tid innan dina fönster blir smutsiga igen eftersom vi får bort alla gamla kemikalierester från dina glas.


Fönsterputs med lift

I Skåne finns många höga byggnader, framför allt i de större städerna, som Malmö och Helsingborg. När det finns fasta fönster eller andra glaspartier som sitter högre än man kan nå med stege eller vårt Ultrarena Vatten system måste vi använda lift för att utföra fönsterputsning. Vi ansvarar då för att hyra in och få ut rätt utrustning till arbetsplatsen.

Vi är utbildade i liftkörning och har lång och stor erfarenhet av denna typ av fönsterputs. Vi använder allt från de högsta självgående liftarna som kan köras från korgen till liftar som manövreras av förare. Vi väljer alltid det alternativ som har minst miljöpåverkan i förhållande till arbetet som skall utföras. Behöver vi komma ännu högre tar vi hjälp av en kranbil med förare.


Höghöjdsarbete med rope access

När det är svårt att komma åt med lift och det är för högt för att använda rent vatten kan vi erbjuda fönsterputsning i Skåne genom Rope Access.

Rope Access är ett säkert sätt att arbeta, även om det ger en hisnande känsla i magen på den som aldrig har provat. Genom kontinuerligt utvecklingsarbete och säkerhetsarbete har denna typ av åtkomst skapat möjligheter där det tidigare har krävts ställning eller stora kranar. Arbetet kan utföras utan att man stör närområdet på något sätt.

Vi är utbildade enligt branschens strikta regler och vi utför alltid kontroller av säkerheten innan arbetet påbörjas. Vår utrustning är av senaste typ och erforderliga besiktningar av denna utförs årligen. Vårt främsta användningsområde för denna teknik är givetvis fönsterputsning men vi kan även utföra underhåll, enklare reparationer samt inspektioner där det behövs. Andra fördelar med reparbete kan vara lägre kostnader, ingen åverkan på mark eller anläggningar, snabbare uppstart av arbetet och i många fall lägre kostnader.


Underentreprenad på fönsterputs i Skåne

Vi hjälper andra städföretag i branschen med det som vi gör bäst. Överlåt er fönsterputsning i Skåne till oss så tar vi hand om Era kunders önskemål på bästa möjliga sätt. Vi kan ofta utföra fönsterputs i hela Skåne på ett effektivare sätt och på så sätt skapa vinster på många plan för alla parter. Detta skall ske genom:

  • Ledarskap – Vår kunskap möjliggör ett kompetent ledarskap vilket påverkar det önskade resultatet på ett positivt sätt
  • Verktyg – Vår erfarenhet och väl utarbetade tekniker effektiviserar vårt arbete.
  • Uppföljning – Vi dokumenterar utfört arbete och återkopplar till kund om så önskas.
  • Garanti – Alla kunder skall vara helt nöjda. Om något går snett åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Be om ett prisförslag! Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Företag


Professionell fönsterputs hos ert företag så ni kan fokusera på det ni är bra på.

Få prisförslag

Privat


Få ett kostnadsfritt prisförslag och utnyttja RUT-avdrag på din fönsterputsning.

Få prisförslag

Boka putsning


Befintliga kunder kan snabbt boka tid för putsning här.

Boka fönsterputs